Opdateringer

Opdatering 16-04-2023

Kære H783-venner

Der var igen arbejdsdag i dag i Gedser – og igen desværre uden mig. Men følgende er rapporteret sydfra:

Det lykkedes at få samlet tenderens bremsecylinder i dag. Denne er nu monteret på sin plads og forbundet med tenderens bremseaksel. Drejer man denne fremad og simulerer en bremsning hører man luftens hvæsen, når denne så trænger ind i cylinderen. Der mangler så naturligvis en tryklufttilslutning, men denne afventer et nyt projekt i fremtiden.

Lejet blev naturligvis skrabet videre og er nu – iflg pålidelig kilde – næsten klar.

Ellers blev den ene af de i alt 2 forreste justerbare bremsestænger skilt ad, gevindene renset og samlet igen – naturligvis med smørefedt, så gevindet forbliver gangbart. Denne rimeligt tunge fætter blev så monteret mellem bremseakslen samt de bageste bremsehængere.

Næste gang er det den andens tur, ligesom forbindelsesstykker under oliekasserne også forventes at indtage deres pladser.

Mere herom til den tid.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *