Ikke-kategoriseret

Opdatering 18-02-2024

Kære H783-venner

Vejret i Gedser skal have været koldt og regnfuldt……. Skal have været – fordi jeg var arbejdsramt og ikke selv kunne deltage.

Det er yderst positivt, at afholdelse af arbejdsdage ikke afhænger af én person. Opdateringen i dag blive kun kort ud fra den stikordsagtige beretning, jeg har fået.
Martin ordnede det sidste omkring vores trin på tenderrammen, idet der lige skulle males sort hvor vi sidste gang monterede de sidste vinkeljern. Check ved trinene.

Ellers blev der ryddet op idet der sammen med hjulene vil dukke 7 paller op med lokomotivets hjullejer, fjedre, Kraus-Helmholtz boggiens løsdele m.v.

En glædelig ting er, at Thomas godt nok ikke kunne deltage i dag men var i Gedser i fredags og afleverede nogle nydrejede splitbolte. Der skulle være flere på vej – ligesom den ene af to koblingstappe, der holder koblingsstangen på plads på hhv lokomotivets og tenderens trækkasser, er lige på trapperne. Materiale til det er i hans varetægt – ligesom materialet til den manglende bremsestang til tenderen venter på hans ”kærlige” behandling.

Vi har været i kontakt med folkene i Aalborg. Der skulle være fremskridt med de sidste lokomotivhjul, men vi er i dialog omkring afhentning af tenderaksel 4, som vi jo også lige skal have monteret under tenderrammen.

Der sker noget – og alting tager tid. Også oprydning……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *