Ikke-kategoriseret

Opdatering 10-12-2023

Kære H783-venner

I går fortsatte vores nitte-sceance hos vennerne i Rungsted.
Som i måske kan huske, så fik vi konstateret sidst, at en del nitter skal sidde så tæt på ombukkede kanter, at vi ikke med det forhåndenværende værktøj kunne holde imod, mens nittens 2. hoved slås i den modsatte ende. Stuart lovede for en uge siden at fremstille ”noget brugbart” – og dette løfte indfriede han en dag, ”hvor han alligevel kedede sig på arbejde” 😉
 
Det nye modhold virkede efter hensigten og vi har slået alle nitter der holder trinene fast på konsollen. Dog ikke helt: 2 stk skal sidde endnu tættere på trinets yderste ombukkede kant og Stuart har igen lovet, at fremtrylle en løsning på problemet.
 
Mens vi var godt i gang med processen og essen var fyldt med nitter til opvarmning, opgav lågens ildfaste sten ævret, så vi måtte slukke for den. Igen kom Stuart på banen og reparerede lågen med nye ildfaste sten i løbet af meget kort tid. Det er utroligt, hvad denne mand har af viden og kunnen!
 
Jacob havde bedt Kasper om at lave mad, og i en pause i nitningen blev der serveret den dejligste julemad: Flæskesteg med rødkål! Tak for denne dejlige overraskelse.
 
Vi nåede et godt stykke, uden dog at blive færdige. Den ene af konsollerne, der sidder mellem trinene og rammepladen blev halvt nittet færdigt. Næste gang bliver denne og dens makker færdiggjort og nittet sammen med delene med trinene. Jeg gruer allerede – delene, der skal løftes henover den glødende nitte bliver tungere og tungere…….Men det bliver dejligt at få afsluttet denne proces så begge trinarrangementer kan grundes males og monteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *