Opdateringer

Opdatering 17-12-2023

Kære H783-venner

I dag var så 3 weekend i træk, vi fik lov til at besøge vores venner i Rungsted Remise.

Det er lidt svært at komme med nye fotos af processen med at nitte trinarrangementerne til tenderrammens forside, der engang når rammerne er sammenkoblet udgør adgangsvejen til førerhuset. I har set det meste af processen de sidste 2 gange.

Alligevel har jeg prøvet at tage nogle fotos for at i ikke skal gå tomhændet herfra.

Og dagens store nyhed er, at begge arrangementer er nu færdigsamlet. Igen løste Stuart og Jacob nogle problemer ved at fremstille nye værktøjer i lynets hast. Som i kan se på nogle af billederne er nogle nittehoveder omkring vinkeljernet rimeligt tæt på hinanden – ligesom der bliver mindre og mindre plads til lufthammerne, jo mere tingene bliver samlet.

Vi har i løbet af 3 arbejdsdage lært meget og fået endnu mere erfaring – det er vi meget taknemmelig for.

Mellem jul og nytår bliver begge arrangementer transporteret til Gedser, hvor de får en hurtig afrensning og bliver grundet. Herefter udestår kun maling og – når malingen er tør – montering. Det glæder vi os til, selvom det bliver lidt tungt at skulle løfte de 60-70kg tunge arrangementer på plads.

God jul til jer alle – Christof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *