Opdateringer

Opdatering 13-03-2022

Kære H783-Venner

Så har H783 igen trukket en skare frivillige til Gedser. I dag i solskin og en 5-6 grader udenfor.

En del frivillige kunne ikke komme i dag, fordi der skulle afholdes en rund fødselsdag for en af de frivillige: Tillykke med de 18 år, Nikolaj Lindevall.

Men vi havde jo også et hængeparti med et par tenderhjulsæt, der skal afrenses, grundes og males, før vi kan komme i gang med at tilpasse deres lejer. Smudset sad godt fast og der måtte mekanisk afrensning til med efterfølgende opfejning fra gulvet i remisen. Det tog noget ekstra tid og vi må indrømme, at vi efter dagens arbejdsdag kun har forøget beholdningen af afrensede og grundmalede hjulsæt med 1. 1 hjulsæt er færdigt fra Roskildetiden, 1 hjulsæt er til montering af nye bandager i Aalborg og det fjerde hjulsætfølger på lørdag den 29.3, hvor det så skal afrenses og sandblæses.

Det er et møjsommeligt arbejde, som skal gøres. Det går fremad, men ikke i det tempo, vi kunne ønske os.

Et andet hold var ude på strækningsvedligehold med troljen. Der blev repareret tændsted til en overkørsel, ligesom der blev indvundet nu overflødige standsignaler. Der var således 3 frivillige på arbejde der og deres arbejde er med til at betale vores husleje.

På lørdag den 19.3.22 mødes vi igen i Gedser – formodentligt til afslutning af opretning af tenderramme samt afrensning af tenderhjulsæt.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *